专业四级TEM-4在线练习 1A

更新时间:2020-01-04 19:34:00作者:网络

TEM-4    Exercise 1

(Grammar & Vocabulary)

1. _____    all our kindness to help her, Sara refused to listen.
A. At
B. In
C. For
D. On
正确答案是

2. ____ before    we depart the day after tomorrow, we should have a wonderful dinner party.
A. Had they arrived
B. Would they arrive
C. Were they arriving
D. Were they to arrive
正确答案是

3. ____ conflict among city-states caused the eventual decline of Greek civilization.
A.    Continuous
B.     Continual
C.    Constant
D.    Contrary
正确答案是

4. ____ he's already heard the news.
A.    Chances are
B.     Chance is
C.    Opportunities are
D.    Opportunity is
正确答案是

5.____ his knowledge and academic background, he is basically stupid.
A.    But for
B.     According to
C.    For all
D.    Thanks to
正确答案是

6. ____ man can now create radioactive elements, there is nothing he can do to reduce their radioactivity.
A.    As
B.     Whether
C.    While
D.    Now that
正确答案是

7. ____ of the burden of ice, the balloon climbed up and drifted to the South.
A.    To be free
B.     To free
C.    Freeing
D.    Freed
正确答案是

8. ____ should any money be given to a small child.
A.    On no account
B.     From all account
C.    Of no account
D.    By all account
正确答案是

9.____    the advances of the science, the discomforts of old age will no doubt always be with us.
A.    As for
B.     Despite
C.    Except
D.    Besides
正确答案是

10. ____ the claim about German economic might, it is somewhat surprising how relatively small the German economy actually is.
A.    To give
B.     Given
C.    Giving
D.    Having given
正确答案是

11. ____ the sight of the police officers, the men ran off.
A.    In
B.     At
C.    On
D.    With
正确答案是

12. ____ the wall, we decided that we should need three tins of paint.
A. Making up
B. Doing up
C. Putting up
D.    Sizing up
正确答案是

13. ____ the whole, early American city planning was excellent.
A.    In
B.     From
C.    On
D.    Above
正确答案是

14. ____ we are having these days!
A.    What a lovely weather
B.     What lovely weathers
C.    What lovely weather
D.    What lovely a weather
正确答案是

15. ____, a man who expresses himself effectively is sure to succeed more rapidly than a man whose command of language is poor.
A.    Other things being equal
B.     Were other    things equal
C.    To be equal to other things
D.    Other things to be equal
正确答案是

16. ____, he does not love her.
A.    As he likes her very much
B.     Though much he likes her
C.    Much although he likes her
D.    Much though he likes her
正确答案是

17. A drunk man walked in, ____ in appearance.
A.    repulsive
B.    reluctant
C.    reproachful
D.    reputed
正确答案是

18. A good many houses ____ knocked down by the earthquake.
A. was
B.    were
C.    is
D. are
正确答案是

19. A good teacher must know how to ____ his ideas.
A.    convey
B.     display
C.    consult
D.    confront
正确答案是

20. A large part of human activity, particularly in relation to the environment, is ____    conditions or events.
A.    in response to
B.     in favor of
C.    in contrast to
D.    in excess of
正确答案是

21. A love marriage, however, does not necessarily ____ much sharing of interests and responsibilities.
A.    take over
B.     result in
C.    hold on
D.    keep to
正确答案是

22. A man has to make _____ for his old age by putting aside enough money to live on when old.
A.    supply
B.     assurance
C.    provision
D.    adjustment
正确答案是

23. A river _____ through the narrow wooded valley below.
A.    extends
B.     pours
C.    expands
D.    twists
正确答案是

24. A writer has to ____ imagination as well as his experiences for his writing.
A.    drawing back from
B.     draw in
C.    draw up
D.    draw on
正确答案是

25. According to the psychoanalyst Sigmund Freud, wisdom comes from the _____ of maturity.
A.    fulfillment
B.     achievement
C.    establishment
D.    accomplishment
正确答案是

26. After a concert tour in Asia, Canada and the U.S., he will _____ work on a five-language opera.
A.    confine
B.     indulge
C.    resume
D.    undergo
正确答案是

27. After briefly ____ the history of the author, Prof. Li turned to the novel itself immediately.
A.    dipping in
B.     dipping at
C.    dipping into
D.    dipping to
正确答案是

28.After negotiation, the two countries ____ the terms of peace.
A.    agreed with
B.     agreed in
C.    agreed to
D.    agreed on
正确答案是

29. After performing a successful operation, the doctor at last pulled the patient ____.
A.    back
B.     in
C. up
D.    through
正确答案是

30. After reading these books, he was _____ to the Darwinian theory of evolution.
A.    changed
B.     converted
C.    transferred
D.    adjusted
正确答案是

31. Airplane and television are among the ____ of science.
A.    masks
B.     martyrs
C.    marvels
D.    marrow
正确答案是

32. All experts agree that the most important consideration with diet drugs is carefully ____ the risks and benefits.
A.    weighing
B.     valuing
C.    evaluating
D.    distinguishing
正确答案是

33. Although Asian countries are generally more ____ in social customs than Western countries, there have been several notable examples of women leaders in both China and India.
A.    conservative
B.     confidential
C.    comprehensible
D.    consistent
正确答案是

34. Although he is very rich, his undutiful children are the ____ of his life.
A.    torch
B.     torment
C.    topic
D.    topper
正确答案是

35. Although he thought he was helping us to prepare the dinner, he was actually ____ the way.
A.    in
B.     off
C.    by
D.    on
正确答案是

36. Although most birds have only a negligible sense of smell, they have ____ vision.
A. vigorous
B. exact
C. acute
D. vivid
正确答案是

37. Although sports ____ the household, Joe drew the line when they interfered with family traditions and routine.
A. overwhelmed
B. affected
C. dominated
D. influenced
正确答案是

38. Although the town had been ____ by the storm several times, little damage was done.
A. attacked
B. injured
C. harmed
D. struck
正确答案是

39. America will never again have as a nation the spirit of adventure as it ____ before the West was settled.
A. could
B. was
C. would
D. did
正确答案是

40. Among the many subjects in school, mathematics is probably the most _____, depending least on a student's background and culture.
A. universal
B. abstract
C. arbitrary
D. concrete
正确答案是

41. As a _____ actor, he can perform, sing, dance and play several kinds of musical instruments.
A. flexible
B. versatile
C. sophisticated
D. productive
正确答案是

42. As a salesman, he works on a (an) _____ basis, taking 10% of everything he sells.
A. income
B. commission
C. salary
D. pension
正确答案是

43. As an excellent shooter, Peter practiced aiming at both _____ targets and moving targets.
A. stationary
B. standing
C. stable
D. still
正确答案是

44. As teachers we should concern ourselves with what is said, not what we think _____.
A. ought to be said
B. must say
C. have to be said
D. need to say
正确答案是

45. As the plane was getting ready to take off, we all _____ our seat belt.
A. tied
B. locked
C. fastened
D. closed
正确答案是

46. At first, the speaker was referring to the problem of pollution in the country, but halfway in her speech, she suddenly _____ to another subject.
A. committed
B. switched
C. favored
D. transmitted
正确答案是

47. At no time _____ other countries.
A. China will invade
B. will invade China
C. will China invade
D. invade will China
正确答案是

48. Be here on Friday _____ the latest.
A. at
B. by
C. for
D. in
正确答案是

49. Because the whole country is in a financial dilemma, the government calls on us to _____ economy.
A. make
B. practice
C. carry
D. develop
正确答案是

50. Before he started the work, I asked the builder to give me an _____ of the cost of repairing the roof.
A. assessment
B. estimate
C. announcement
D. evaluation
正确答案是

51. Beryl hardly ever goes to _____ the cinema.
A. neither the theatre or
B. either the theatre nor
C. neither the theatre nor
D. the theatre or
正确答案是

52. Beside being expensive, the food tastes _____.
A. badly
B. too much bad
C. too badly
D. bad
正确答案是

53. Britain's press is unusual _____ it is divided into two very different types of newspaper: the quality press and the popular press.
A. in how
B. in what
C. in which
D. in that
正确答案是

54. By moving the radar beam around slowly in circles, we can _____ the surroundings.
A. explore
B. expose
C. exploit
D. expand
正确答案是

55. Cancer is second only _____ heart disease as a cause of death.
A. of
B. to
C. with
D. from
正确答案是

56. Care should be taken to decrease the length of time that one is _____ loud continuous noise.
A. subjected to
B. filled with
C. associated with
D. attached to
正确答案是

57. Careful surveys have indicated that as many as 50 percent of patients do not take drugs ______ directed.
A. like
B. so
C. which
D. as
正确答案是

58. Changing from solid to liquid, water takes in heat from all substances near it, and this ______ produces artificial cold surrounding it.
A. absorption
B. transition
C. consumption
D. interaction
正确答案是

59. Charles can't go to work today because he _____ a cold.
A. has    
B. feels
C. takes
D. thinks
正确答案是

60. Charles has not the least ______ of giving up his research.
A. intention
B. decision
C. idea
D. hope
正确答案是

61. Columbus' decision to sail west to reach the East _____ on his belief that the earth was round.
A. existed
B. sat
C. relaxed
D. rested
正确答案是

62. Despite the wonderful acting and well-developed plot the _____ movie could not hold our attention.
A. three-hours
B. three-hour
C. three-hours'
D. three-hour's
正确答案是

63. Difficulties can _____ a person's best qualities.
A. bring up
B. bring out
C. bring about
D. bring to
正确答案是

64. Doctors sometimes _____ old cures when modern medicine doesn't work.
A. fall on
B. fall down on
C. fall back on
D. fall in upon
正确答案是

65. Does brain power _____ as we get older? Scientists now have some surprising answers.
A. descend
B. decline
C. deduce
D. collapse
正确答案是

66. Doing your homework is a sure way to improve your test scores, and this is especially true _____ it comes to classroom tests.
A. when
B. since
C. before
D. after
正确答案是

67. Don't worry. The company will _____ all your expense.
A. satisfy
B. meet
C. pay
D. submit
正确答案是

68. Eventually, people spread throughout the continent, ______ the entire species.
A. wiping out
B. wiping away
C. wiping off
D. wiping up
正确答案是

69. Experts say walking is one of the best ways for a person to ______ healthy.
A. preserve
B. stay
C. maintain
D. reserve
正确答案是

70. Faced with the ______ difficulties, they are determined to carry on their program.
A. satisfactory
B. attributable
C. innocent
D. intangible
正确答案是

71. Fewer and fewer of today's workers expect to spend their working lives in the same field, ______ the same company.
A. all else
B. much worse
C. let alone
D. less likely
正确答案是

72. Flying in an airplane was once thought to be an impossible ______.
A. task
B. profession
C. promise
D. contest
正确答案是

73. Fresh vegetables are straight from the ______ and raw vegetables are ______.
A. earth...cooked
B. soil...uncooked
C. floor...cooked
D. ground...uncooked
正确答案是

74. From this material we can _____ hundreds of what you may call direct products.
A. derive
B. discern
C. diminish
D. displace
正确答案是/74_)

75. Fruit is cheapest _____ season.
A. at
B. on
C. in
D. through
正确答案是

76. Fruit pickers are paid at the _____ of '4.00 an hour.
A. rate
B. scale
C. sum
D. value
正确答案是

77. Fumes from the exhaust of an automobile are ______.
A. notorious
B. anxious
C. noxious
D. delicious
正确答案是

78. George wasn't in class today, Professor Brown excused him ______.
A. from attending
B. of attending
C. to attend
D. attending
正确答案是

79. Class will _____ at a high temperature and will be in a liquid condition.
A. dissolve
B. disappear
C. melt
D. evaporate
正确答案是

80. Hamlet _____ his father's death on his uncle.
A. reversed
B. reverted
C. revenged
D. revealed
正确答案是

81. He _____ tennis every day since he ______ sixteen.
A. has played... is
B. played... has been
C. was playing...has been
D. has been playing...was
正确答案是

82. He appeared _____ with our team's performance.
A. satisfying
B. to be satisfying
C. to satisfy
D. satisfied
正确答案是

83. He believed that the greatest of his _____ was that he'd never had a college education.
A. grieves
B. misfortunes
C. disasters
D. sorrows
正确答案是

84. He delivered _____ orders for a Chinese restaurant for the whole summer vacation so as to earn enough money for his tuition.
A. takeoff
B. takeover
C. takeup
D. takeout
正确答案是

85. He does not _____ as a teacher of English as his pronunciation is terrible.
A. equal
B. match
C. qualify
D. fit
正确答案是

86. He finished _____ in the 1,500-meter run.
A. champion
B. championship
C. first
D. No. one
正确答案是

87. He has been asked to account _____ his absence.
A. for
B. on
C. of
D. about
正确答案是

88. He has failed me so many times that I no longer place any _____ on what he promises.
A. faith
B. belief
C. credit
D. reliance
正确答案是

89. He is _____ the run from the police.
A. in
B. off
C. on
D. after
正确答案是

90. He is an artist with seemingly unlimited _____.
A. creativity
B. creature
C. creation
D. creative
正确答案是

91. He knows the rules but does not know how to ______ it.
A. control
B. direct
C. apply
D. run
正确答案是

92. He made a ____ inspection of the doors and the windows before leaving.
A. slowly
B. leisurely
C. carefully
D. seriously
正确答案是

93. He made such a _____ contribution to the university that they are naming one of the new building after him.
A. genuine
B. minimum
C. modest
D. generous
正确答案是

94. He must have had an accident, or he _____ then.
A. would have been here
B. had to be here
C. should be here
D. would be here
正确答案是

95. He often sat in a small bar drinking considerably more than _____.
A. he was in good health
B. his health was good
C. his good health was
D. was good for his health
正确答案是

96. He pointed out that the living standard of urban and _____ people continued to improve.
A. remote
B. municipal
C. rural
D. provincial
正确答案是

97. He said nothing at all, but his eyes spoke _____ him.
A. for
B. up
C. out
D. against
正确答案是

98. He took me _____ task for not doing it.
A. into
B. upon
C. to
D. on
正确答案是

99. He used examples to _____ his argument.
A. strengthen
B. increase
C. fix
D. underline
正确答案是

100. He was here _____ the stroke.
A. in
B. on
C. with
D. to
正确答案是

答案:

1.C
2. D
3. B
4. A
5. C
6. C
7. D
8. A
9. B
10. B
11. B
12. D
13. C
14. A
15. A
16. D
17. A
18. B
19. A
20. A
21. B
22. C
23. D
24. D
25. B
26. C
27. C
28. D
29. D
30. B
31. C
32. A
33. A
34. B
35. A
36. C
37. C
38. A
39. D
40. A
41. B
42. B
43. A
44. A
45. C
46. B
47. C
48. A
49. B
50. B
51. C
52. D
53. D
54. A
55. B
56. A
57. D
58. A
59. A
60. A
61. D
62. B
63. B
64. C
65. B
66. A
67. B
68. A
69. B
70. D
71. C
72. B
73. B
75. A
76. C
77. A
78. C
79. A
80. C
81. C
82. D
83. D
84. B
85. D
86. C
87. C
88. A
89. D
90. C
91. A
92. C
93. B
94. D
95. A
96. D
97. C
98. A
99. C
100. A
     

    为您推荐

    新鲜事:耐克的2020奥运系列出炉了

    耐克今年的奥运会运动员特供服装终于出来了,不少粉丝已经盼了很久,不过……大家似乎对这一次的衣服不怎么满意。本次的这个特别系列极其简单,很多人觉得压根就是没设计。而设计师也说这一次的设计宗旨基本也就是没什么设计,尽量简单。据说这是为了贴合本次奥运的主题——可持续发展。总之,这次的衣服就是这个样子了。不过同期推出的鞋子还不错。It’s easy to remember the 2012 Olympic Games, when the U.S. women’s gymnastics team won gold.

    2020-02-26 18:57:00

    新鲜事:非洲设计师推出非洲特色emoj

    Emoji看起来很多,但有时候真的找不到合适的,尤其是当你想表达一些特别有特色的东西时,比如自己国家的文化。设计师O’Plérou Grebet也有这种感觉,于是他自己出手设计了一套非洲文化的特色emoji,365个,大受欢迎。图片来源:O’Plerou GrebetWhen emoji first began populating Japanese cellphone screens in 1999, modern communication was forever changed. 当表情符号(颜文字

    2020-02-25 19:10:00

    2019下半年CATTI翻译考试成绩查询

    2019年下半年全国翻译专业资格(水平)考试将在1月15日前后开启查分通道,届时可登陆CATTI官网(www.catticenter.com)查询考试成绩。一、考试性质全国翻译专业资格(水平)考试(China Accreditation Test for Translators and Interpreters -- CATTI)是受国家人力资源和社会保障部委托,由中国外文出版发行事业局(China Foreign Languages Publishing Administration)负责实施与管理的一

    2020-01-13 18:35:00

    新鲜事:为给澳洲大火捐款,美国模特竟

    为给澳洲大火捐款,美国模特竟然网上卖裸照毫无疑问,澳洲大火牵动了全世界的心。人们都希望用自己的方式来帮助解决这一问题。不过有些人的操作可能就让人看不太懂了。美国一模特为了给澳洲捐款,竟然公然在网上卖自己的裸照。据悉,这位模特的账号目前已经被封了。关心是好的,但也要用正确的方法啊。"I’m sending nudes to every person who donates at least $10 to any one of these fundraisers for the wildfires in A

    2020-01-10 18:48:00

    新鲜事:小狗居然被绑架,绑匪还要求

    小狗居然被绑架,绑匪还要求主人支付1000英镑如今很多家庭都会养宠物,比如狗狗,并把他们视为家庭的一员。最近,就有一个狗主人在facebook上表示自己的宠物狗被盗,而且盗窃者居然以狗狗的性命作威胁勒索狗主人。华夫是六个月大的拉布拉多 图片来源:家庭照片The owner of a dog stolen at knifepoint has received a prank message saying her dog would be beheaded unless she paid £1,000.有个狗

    2020-01-10 18:48:00

    新鲜事:马斯克的SpaceX又做奇怪的事

    马斯克的SpaceX又做奇怪的事情了,要把大麻送上太空马斯克身边从来不缺新闻和怪事,这是一个脑袋似风的男子。他的特斯拉电动车算是做得锣鼓齐响,手上的民营航天公司SpaceX也搞得如火如荼,不过,最近SpaceX新干的事却让很多人觉得迷惑:往国际空间站送大麻???是那边要开Party啊???图片来源:视觉中国Last month, a SpaceX Dragon capsule docked with the International Space Station hauling nearly three

    2020-01-04 19:32:00

    一词日历:为什么女人的免疫病比男人

    robust[rə(ʊ)'bʌst] adj. 强健的;坚实的,稳固的图片来源:视觉中国Newresearch on mice has found a possible explanation for why autoimmune diseases are more common in females, and it has to do with their extra X chromosome.对老鼠进行的一项新研究或许解释了自身免疫性疾病在女性中更常见的原因,而这可能与她们的另一条X染色体有关。Am

    2019-12-31 18:59:00

    亚马逊开了自动商店,竟一个人都没有

    The first Amazon Go store has finally opened in Seattle . With new cashierless technology, app-based billing, and more, it's certainly different from what shoppers are used to. Here’s everything you need to know about what Amazon Go has in store for you:

    2019-12-25 20:10:00

    这些含金量十足的英语证书你一定要

    世界上的英语考试种类繁多,但真正能用到的却寥寥无几。到底哪些英语证书才能助你在找工作时打动面试官或为你的出国深造保驾护航呢?简单粗暴,现在你需要做的就是读完这篇文,然后就开始备考吧!国外考试:1. 剑桥商务英语 BEC想进外企工作的小伙伴看这里!BEC全称“Business English Certificate“,分为初中高三个等级,考试由阅读、听力、写作和口语四个部分组成,由英国剑桥大学考试委员会负责命题、阅卷、颁发证书。目前已成为外企认证的唯一标准,证书终身有效。报名没有限制,英语基础特别好的同学可

    2019-12-25 20:05:00

    2019年12月英语四级作文答案:试卷三











    2019-12-15 18:46:00